Brottmål Rättegångar

Ny chans fälla åtalade för mordet på Alfusainey Jobarteh

Alfusainey Jobarteh fördes bort och berövades livet under brutala former sommaren 2020. I samband med dådet tände gärningsmannen eller gärningsmännen eld på kroppen. Tre män åtalades för inblandning i mordet men friades av tingsrätten med hänvisning till bristande bevisning. Åklagaren har dock överklagat och idag inleder hovrätten sin huvudförhandling i målet.

Domstolen har bokat in fem stycken förhandlingsdagar med start idag 18 januari. Därefter är det fortsatt förhandling med parterna den 19, 20, 28 och 31 januari. En reservdag finns också med i planeringen.

Södertörns tingsrätts målnummer är B 11032-20. Svea hovrätts målnummer är B 8413-21.

Läs också:
Vem mördade Alfusainey Jobarteh?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *