Aktuella händelser

Dödsskjutning i Stockholmsförort

Under natten mot lördag sköts en man till döds i Farsta Strand. Brottet uppges ha inträffat utomhus på Nordmarksvägen i den södra förorten. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Vittnen som larmade polisen har nämnt att personer och fordon har förflyttat sig från brottsplatsen. Efter bara någon timme kunde tre personer mellan 25 och 30 år gripas misstänkta för inblandning i våldsdådet. Det skedde i närområdet och gripandena uppges ha gått lugnt till. De gripna misstänks för mord alternativt medhjälp till mord. Omkring 08:00 på lördagsmorgonen beslutade jouråklagare att männen skulle anhållas.

Platsen för dödsskjutningen är avspärrad och den avlidne uppgavs inledningsvis vara oidentifierad. Teknisk undersökning och dörrknackning inleddes under natten. Två fordon har också tagits i beslag för vidare undersökning av polisens tekniker.

Polisen har senare gått ut med att den ihjälskjutne är identifierad och att han var i 25-årsåldern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *